Gratis fragt ved køb over 499kr | Levering 1–2 hverdage

Søg
Close this search box.
Varekategorier

Inspiration
Dansk fotokunst plakater & posters
Ofte er det svært lige at se hvordan man kan sammensætte plakater og billeder, så det fremstår smukt, men samtidig er harmonisk og giver et roligt udtryk.

Lige så svært kan det være at forestille sig hvordan en plakat man køber  online rent faktisk ser ud i virkeligheden og i sammenhæng med sine møbler.

Vi har derfor lavet nogle forskellige miljøer som kan bruges til  inspirationsfotos af vores grafiske fotokunst. Herigennem kan du få ideer til hvordan det skal se ud hjemme hos dig eller på kontoret.

Måske får du lyst til at hænge dine posters op på en anden måde end du lige havde tænkt.

Under alle omstændigheder kan vi kun opfordre til at prøve dig frem med nogle forskellige løsninger.

Sammensæt gerne forskellige plakattyper, stilarter og rammer. Forskelligheden skaber den individuelle og personlige løsning vi alle ønsker i vores hjem.
Plakater & posters
Med vores variation af plakater og posters, håber vi at kunne løse og inspirerer til nye måder at indrette og dekorer hjemmets vægge.
Find din egen stil
Uanset hvilken stil du er til, så kan du finde inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem eller kontor med grafisk fotokunst. Skal det være den klassiske stil med rene linjer eller et mix af mange farver og blikfang?

Du kan også kombinere det klassiske med farver, som giver et personligt og unikt udtryk. Med grafisk fotokunst kan du vælge netop den løsning, der passer til din stil.
Lav selv din egen plakat
Har du selv ideer til motiver og designs af fotokunst, kan vi også hjælpe dig med skabe dit personlige udtryk med egne motiver. Kontakt os for høre mere om disse muligheder.
Rammer til plakater & posters
Flotte plakater og poster fortjener en god indramning. Billederammer var i sin tid i Danmark et erhverv for sig, der er sket meget gennem tiden i vores indretning og udvikling, dog mister det unikke ikke grebet i de danske hjem.

Fordi billederammerne kan skabe den ekstra finish, forhandler vi her i vores shop kvalitets rammer som passer til billeder, posters & plakater. Rammen gør en forskel, og kan i sig selv ændre indtrykket i indretningen.
Danske plakater & posters
Rigtig god fornøjelse og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for gode råd. Vi sidder klar til at give dig gode råd og endnu mere inspiration til hvordan du kan skabe et unik og personligt udtryk i dit hjem eller på kontoret.

Har du selv ideer til motiver og designs af fotokunst, kan vi også hjælpe dig med skabe dit personlige udtryk med egne motiver. ☞ Kontakt os for høre mere om disse muligheder.

Viser 1–12 af 32 resultater

Scroll to Top