Gratis fragt ved køb over 499kr | Levering 1–2 hverdage

Søg
Close this search box.

Blog og inspiration

Find inspiration til billeder på væggen her i bloggen. Her kan du se hvordan billederne ser ud når de er indrammet med og uden passepartout.

Design plakat fylder denne blog med flotte plakater og ideer til hvordan du kan design plakater selv til dit hjem. Vælg alle en en kategori du vil læse om.


Alle


Sort/hvide


Farver


Solnedgang


Blomster

Inspiration

Er du lige som alle andre, kan du aldrig få inspiration nok til hvordan du laver lækker boligindretning? At indrette med plakater eller flotte billeder er en drøm. Du kan tillade dig at skifte dem ud lige så tit du vil da det er meget billigere end så mange andre dekorationsartikler. Ofte ses inspirationen på sociale medier som Instagram, Facebook, Pinterest eller måske endda Youtube. 

Billeder

Billeder på plakat eller flotte billeder til væggen? Du kan finde det hele her hos design plakater. Billeder til stuen, naturbilleder, billeder med tekst, sort hvid billeder, billeder af blomster, selv billeder til køkken finder du her. Uanset om du vil have store billeder, en bog med billeder, eller små billeder, billeder på plakat så kan du se og bestil billeder hos os.

Blomster

Blomster og diamanter er vejen til kvindens hjerte. Men har du overvejet at give kvinden i dit liv en plakat med blomster der kan holde hele livet. Blomster betyder liv, glæde, kærlighed, varme og hengivenhed. Når kvinder får blomster så bliver de bløde som smør. Det er uanset om det er den unge studine eller den smukke date, eller kvinden der har fødselsdag.  Med en blomster plakat så kan du give blomster hele året rundt uden de skal vandes.

Scroll to Top