Gratis fragt ved køb over 499kr | Levering 1–2 hverdage

Søg
Close this search box.
Bagom Design plakat

Bagom Design-plakat

Hvem står bag Design-Plakat shoppen

I  Marts 2020 blev unikaposteres.com opkøbt af fotografen Joachim. Det stod hurtigt klart at billederne henvendte sig til en type købere og shoppen henvendte sig til en anden type købere. Derfor blev Design-Plakat en realitet, som Joachim også står bag.

De gamle motiver er blivet delt op og bliver fremover solgt fra to forskellige webshops. Joachim fandt nemlig ud af at nogle billeder var for almindelige og nogle billeder skræmte andre kunder væk. Derfor gav det god mening da planen om 2 forskellige webshops blev præsenteret.

Hver uge vil der blive tilføjet nye billeder til shoppen. Alle nye motiver er produceret og designet af holdet bag Joachim. 

Men hvem er bag fotografen Joachim.  Her står en ung fyr på lidt over 30 år der har rejst rundt i norden og europa med det formål at tage fede billeder der kan blive til plakater i din stue. Joachim har 2 små guldklumper der fylder godt i hverdagen men altid på den gode måde. Ved Joachims side står Dorte sikker som en klippe og bakker Joachim op til enhver tid.

Da Joachim besluttede at sælge plakater var det af flere grunde men størst var ønsket om at have et arbejde der kunne passes hjemmefra så de 2 små guldklumper kan få fuld opmærksomhed fra Joachim når de har brug for det.

Hvorfor så lige fotokunst plakater

Der findes så mange fede grafiske plakater på markedet. Alligevel synes Joachim, at han har nogle fede plakater at byde ind med og er af den overbevisning at han kan bidrage til et større udvalg af smukke og stilfulde posters inde for foto- og grafisk kunst.

Derfor måtte planen om den rigtige plakatshop bare startes på Design-Plakat.dk

Plakaterne er med ihærdighed og passion designet af Joachim, og afspejler et helhjertet forsøg på at skabe flotte, stilrene og smukke motiver. Udgangspunktet er altid fotokunst og grafik.

Produkterne er tiltænkt både private og virksomheder.

Ud over salg af fotokunst plakater og lækre kvalitetsrammer kan Joachim også tilbyde konsulentbistand til selve indretningen af dit hjem, kontoret, venteværelset, receptionen eller kantinen.

Joachim kan også her tilbyde en særlig ydelse i forhold til at lave plakater efter bestilling og lave en samlet løsning på både indretning og vægdekoration. F.eks med signaturplakater, lavet med motiver fra virksomheden, jeres produkter eller af selve bygningerne.

Design-Plakaters´ mission

Vores mission er at bryde med flokmentaliteten og lade individualitet og personlig stil få frit løb. Vi skal ikke alle ligne hinanden og ikke alle hjem skal ens. Sidst, men ikke mindst er vores mission at yde den bedste kundeservice. Fordi vi selv er forbrugere og ved hvad der skal til og fordi det bare hele vejen igennem fra bestilling til modtagelse af produktet, skal være en unik oplevelse at handle hos.

Kontakt os endelig, hvis du har specielle ønsker eller forespørgsler, så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Du er også velkommen til at skrive til os og fortælle, hvad du synes om vores produktudvalg – vi er altid åbne overfor gode idéer og input. Vi håber du finder lige præcis det du søger og glæder os til at sende dig DIN Flotte Design Plakat.

De bedste hilsner

Joachim

Scroll to Top