Gratis fragt ved køb over 499kr | Levering 1–2 hverdage

Søg
Close this search box.
Inspirations artikel

Dansk fotokunst plakater inspiration

Bliv inspireret af Dansk Fotokunst.

Læs flere artikler

Artiklen er skrevet af Unikaposters.com og redigeret 12 maj 2021.

Hvad er Dansk fotokunst inspiration?

For at besvare spørgsmålet om hvad Dansk fotokunst inspiration er så er vi nød til at dele begrebet lidt op. Faktisk er det er lidt moderne udtryk at kalde det for foto kunst, for i følge Wikipedia så stammer begrebet fra billedekunst der er det overordnet udtryk.

Billedekunsten stammer tilbage fra 1800 tallet hvor begrebet blev skabt samtidig med nationalstaternes grundlæggelse. Sener er billedekunsten blevet specificeret mere ud og forgrener sig i udtryk som maleri, tegning, grafitti, fotografi, film, lys kunst, gobelin, video og skulptur.

Når vi se på fotokunst som en enhed så er der stadig flere grene der dækker fotografier. Det er både grafisk foto kunst, illustrationskunst og collage.

Dansk fotokunst plakater & posters

Ofte er det svært lige at se hvordan man kan sammensætte plakater og billeder, så det fremstår smukt, men samtidig er harmonisk og giver et roligt udtryk.

Lige så svært kan det være at forestille sig hvordan en plakat man køber  online rent faktisk ser ud i virkeligheden og i sammenhæng med sine møbler.

Vi har derfor lavet inspirations hjælp til din billede væg med miljøer som kan bruges til  inspirationsfotos af vores grafiske fotokunst. Herigennem kan få ideer til hvordan det skal se ud hjemme hos dig eller på kontoret.

Og måske får du lyst til at hænge dine posters op på en anden måde end du lige havde tænkt.

Under alle omstændigheder kan vi kun opfordre til at prøve dig frem med nogle forskellige løsninger.

Sammensæt gerne forskellige plakattyper, stilarter og rammer. Forskelligheden skaber den individuelle og unikke løsning vi alle ønsker i vores hjem.

Plakater & posters

Med vores variation af plakater og posters, håber vi at kunne løse og inspirerer til nye måder at indrette og dekorer hjemmets vægge. Det flotte udtryk i vores plakater og poster er  samt den store forespørgsel på mange forskellige plakat størrelser gør at vi har plakater i mange forskellige størrelser.

Når der findes mange forskellige størrelser på plakater og posters så gør det mulighederne meget større når du overvejer en billede væg

Find din egen stil

Uanset hvilken stil du er til, så kan du finde Dansk fotokunst inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem eller kontor med grafisk fotokunst. Skal det være den klassiske stil med rene linjer eller et mix af mange farver og blikfang?

Du kan også kombinere det klassiske med farver, som giver et personligt og unikt udtryk. Med grafisk fotokunst kan du vælge netop den løsning, der passer til din stil.

Lav selv din egen flotte plakat og poster

Har du selv ideer til motiver og designs af fotokunst, kan vi også hjælpe dig med skabe dit personlige udtryk med egne motiver. Kontakt os for høre mere om disse muligheder.

Rammer til plakater & posters

Flotte plakater og poster fortjener en god indramning. Billederammer var i sin tid i Danmark et erhverv for sig, der er sket meget gennem tiden i vores indretning og udvikling, dog mister det enkle ikke grebet i de danske hjem.

Fordi billederammerne kan skabe den ekstra finish, forhandler vi her i vores shop kvalitets rammer som passer til billeder, posters & plakater. Rammen gør en forskel, og kan i sig selv ændre indtrykket i indretningen.

Danske plakater & posters

Rigtig god fornøjelse og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for gode råd. Vi sidder klar til at give dig gode råd og endnu mere inspiration til hvordan du kan skabe et flot og personligt udtryk i dit hjem eller på kontoret.

Har du selv ideer til motiver og designs af fotokunst, kan vi også hjælpe dig med skabe dit personlige udtryk med egne motiver. Kontakt Design Plakat for høre mere om disse muligheder.

 


Dansk Fotokunst inspiration med kaffebønner

Scroll to Top